Thursday, January 27, 2022

Christopher columbus essä

Christopher columbus essä



I århundraden har Christopher Columbus hyllats som den modiga upptäcktsresanden som upptäckte den nya världen i Arawak, Atlanten, Karibien, Kuba, Guanahani, Amerikas ursprungsbefolkningar, New World, San Salvador Island, Sydamerika, Trinidad. Columbus fick sin christopher columbus uppsats och sista resan i In Doug A.





Topp 10 liknande ämnen



Christopher Columbus var en mycket intelligent och hängiven italiensk upptäcktsresande som stod för många stora undersökningar och upptäckter. Han föddes i en halvstor familj, med tre bröder och en syster. Hans far, Domenico Colombo, christopher columbus uppsats, var en ullvävare; hans mor var Susanna Fontanarossa. Han ansågs vara sjöman, christopher columbus uppsats, katolik och var en självlärd kartograf. Han hade flera jobb under sina yngre år, affärsagent för familjer i Genua. Han reste också med portugiserna till Island och Afrika, under tonåren.


Christopher Columbus teoretiserade att jorden var rund, så han hade planerat att resa till Indien genom att gå västerut. Han bestämde sig för att resa till Lissabon, Portugal när han hade nått stranden för att besöka sin bror, Bartolomeu Columbus, christopher columbus uppsats. I Lissabon träffade han Filipa Perestrella de Moniz, som han senare gifte sig med. När han gifte sig med henne fick det honom att bosätta sig i Lissabon under några år. Hon gav honom en son, Diego, men hennes liv tog slut år Efter hennes död flyttade Columbus till Spanien med sin son. InColumbus skaffade en älskarinna, Beatriz Enriquez de Arana, vilket fick rykten att uppstå om att han gick vidare från sin första fru. Hans älskarinna gav tydligen Columbus ett andra barn, Ferdinand. Columbus gjorde dock aldrig anspråk på Ferdinand som sin son. I Spanien sökte han christopher columbus uppsats pengar för att finansiera hans utforskningar.


Han vädjade för Christopher columbus essä Johannes II för att finansiera sin resa, christopher columbus uppsats, men nekades, christopher columbus uppsats. Han hittade senare spanska monarker, kung Ferdinand och drottning Isabella, för att stödja hans utforskningar. Christopher Columbus avseglade för sin första resa den 3 augusti. Han åtföljdes av män utspridda mellan de tre fartygen, Pinta, Niña och Santa Maria. Han interagerade med christopher columbus uppsats infödda, kallade dem indianer, eftersom han trodde att området som hittades var Indien. Senare seglade han till Kuba, som han trodde var Asien och Hispaniola, som troddes vara Japan. Santa Maria kraschade nära Hispaniola och lämnade 38 män strandsatta. Columbus bestämde sig för att åka hem den 16 januari, christopher columbus uppsats, På sin andra resa gav han sig ut för att skapa kolonier åt Spanien.


I september samlade Columbus 17 fartyg och män för att utforska Amerika. Karibierna möttes och slogs; de skickades till Spanien som slavar. Han fortsatte att segla tills han nådde Dominikanska republikens fästning vid namn Isabela, därifrån skickade han 12 skepp tillbaka med guld och kryddor till Spanien för att behaga monarker. Eftersom han bröt sitt löfte blev Isabella besviken och det skulle ta två år för Columbus att övertyga dem om att finansiera fler av hans äventyr. BESTÄLL NU! Columbus övertygade slutligen Ferdinand och Isabella att finansiera sin tredje resa, som bestod av en liten flotta som inte lämnade förrän den 30 maj. Han blev försenad eftersom han inte kunde hitta en besättning, fartyg eller förnödenheter för sin resa, christopher columbus uppsats.


Han utforskade Trinidad den 1 augusti och reste sedan till Orinocofloden i Venezuela. Christopher columbus essä återvände senare till Hispaniola, bara för att hitta en ny guvernör. I Spanien stannade de i kedjor i fem veckor, tills de släpptes fria den 12 december, hade Columbus hävdat christopher columbus uppsats mycket land för Spanien, så han kände sig förrådd när de fängslade honom och hans bror. Efter fängelset skrev Columbus två böcker, christopher columbus uppsats hjälp av sin son och bror. Han skrev sin bok om belöningarna som han var berättigad till från monarkerna. Hans andra bok skrevs inte förrän efter hans fjärde resa.


Columbus beviljades sin fjärde och sista resa i sin sista resa seglade till Honduras och söderut längs Centralamerikas kust. Han försökte nå skydd i Santo Domingo, men guvernören ville inte tillåta Columbus och hans besättning att utforska, även om en orkan uppstod. Columbus tvingades fortsätta, vilket fick honom att senare upptäcka Panama. Han tvingades ut av infödda, men han kunde inte genast lämna eftersom hans skepp började läcka. Columbus lämnade slutligen med en chartrad båt i september Columbus återvände till Spanien och samma år dog drottning Isabella.


Columbus fortsatte att tigga om mer sponsring från Ferdinand, men fick ständigt avslag eftersom han var sjuk. Han använde den här boken för att beskriva sina prestationer i ett kristet sammanhang genom att använda bibelställen. Han gav till slut upp sina sista drömmar om att utforska och flyttade till ett hus i den spanska staden Valladolid år Han dog i sitt hus den 20 maj. Under hela sitt liv fortsatte han att tro att Karibien låg nära Asien. Efter sin död blev han ihågkommen som den första europé som seglade över Atlanten Christopher columbus essä och den första européen att resa till San Salvador, Kuba, Hispaniola och Bahamas, christopher columbus uppsats.


Columbus anses vara en legend eftersom han hade upptäckt en helt ny kontinent för Spanien. Columbus Day är en helgdag tillägnad att fira hans upptäckt av Amerika, men det är ett mycket kontroversiellt ämne om vem som upptäckte Amerika. Många tror att vikingarna har tidigare, men Columbus är den enda dokumenterade resan till Amerika. Hans upptäckt var inte den enda orsaken bakom hans berömmelse, han utlöste också utforskningens tidsålder. Columbus kommer för alltid att bli ihågkommen som en modig och orädd upptäcktsresande, som hade koloniserat Amerika. Lita på professionella skribenter med din collegetidning och ta en belastning från ditt sinne. Koppla av medan vi arbetar med din uppsats. Din sinnesfrid är bara ett klick bort.


Hem » Prover » Historia » Christopher Columbus Essay, christopher columbus uppsats. Spara din tid med JetWriters. Investera i din kollegiala sinnesro!





camus uppsatser



Detta misstag fick honom att dra slutsatsen att Asien sträckte sig mycket längre österut än vad det faktiskt gjorde. I , Columbus ombord på sin första resa. Drottning Isabella av Spanien beordrade att hamnen i Palos förse honom med tre fartyg Pinta, Nina och Santa Maria. Totalt seglade cirka 90 besättningsmedlemmar ombord på de tre fartygen. Förutom officerarna och sjömännen bestod expeditionen av en översättare, tre läkare, en tjänare för varje kapten, en sekreterare och en revisor. Den 12 oktober, , på morgonen sprutade han ut en liten ö, som han kallade San Salvador.


I januari förlistes Santa Maria utanför Espanolas kust. Nina, med Columbus i befäl, tillsammans med Pinta började resan hem i januari. Stormarna drev fartygen först till Azorerna och sedan till Lissabon, Columbus anlände till Palos, Spanien, i mars. Han mottogs entusiastiskt av de spanska monarkerna. Columbus planerade omedelbart för en andra expedition, med cirka män, som lämnade Spanien i september. De landade på ön Dominica, Gaudeloupe. Hans stopp i Puerto Rico är det närmaste han kom att sätta sin fot på land som senare skulle utgöra en del av USA, den huvudsakliga grunden för påståendet att Columbus upptäckte Amerika.


När Columbus återvände till drottning Isabella den 29 september fann han att allvarliga konflikter hade utvecklats bland kolonisterna, av vilka ett antal redan var på väg till Spanien för att trycka på sina klagomål. Ett av de stora problemen som Columbus stod inför var de inföddas fientlighet, vars första vänlighet hade alienerats av européernas grymhet. Columbus besegrade de infödda i strid i mars och skickade ett stort antal av dem till Spanien för att sälja som slavar. Drottning Isabella motsatte sig dock och de överlevande återlämnades. En kunglig utredningskommission anlände till Isabella i oktober Eftersom denna grupp konsekvent var kritisk till hans politik, etablerade Columbus en ny huvudstad vid namn Santo Domingo. Columbus avseglade på sin tredje resa den 30 maj. Hans första landning, gjorde den 31 juli, var den tretoppade ön Trinidad, uppkallad för att hedra den heliga treenigheten.


Han såg då det som nu är Venezuela. Efter att ha kryssat längs kusten seglade han in i Pariabukten. Han reste också med portugiserna till Island och Afrika, under tonåren. Christopher Columbus teoretiserade att jorden var rund, så han hade planerat att resa till Indien genom att gå västerut. Han bestämde sig för att resa till Lissabon, Portugal när han hade nått stranden för att besöka sin bror, Bartolomeu Columbus. I Lissabon träffade han Filipa Perestrella de Moniz, som han senare gifte sig med. När han gifte sig med henne fick det honom att bosätta sig i Lissabon under några år. Hon gav honom en son, Diego, men hennes liv tog slut år Efter hennes död flyttade Columbus till Spanien med sin son.


I , förvärvade Columbus en älskarinna, Beatriz Enriquez de Arana, vilket fick rykten att uppstå om att han gick vidare från sin första fru. Hans älskarinna gav tydligen Columbus ett andra barn, Ferdinand. Columbus gjorde dock aldrig anspråk på Ferdinand som sin son. I Spanien letade han efter pengar för att finansiera sina utforskningar. Han vädjade om att kung Johannes II skulle finansiera sin resa, men nekades. Han hittade senare spanska monarker, kung Ferdinand och drottning Isabella, för att stödja hans utforskningar. Christopher Columbus avseglade för sin första resa den 3 augusti. Han åtföljdes av män utspridda mellan de tre fartygen, Pinta, Niña och Santa Maria. Han interagerade med de infödda och kallade dem indianer, eftersom han trodde att området som hittades var Indien.


Senare seglade han till Kuba, som han trodde var Asien och Hispaniola, som troddes vara Japan. Santa Maria kraschade nära Hispaniola och lämnade 38 män strandsatta. Columbus bestämde sig för att åka hem den 16 januari. På sin andra resa gav han sig ut för att skapa kolonier för Spanien. I september samlade Columbus 17 fartyg och män för att utforska Amerika. Christopher Columbus Kuba känd person. Atlanten, Karibien, Centralamerika, Kastiliens krona, Kuba, Havanna, Amerikas ursprungsbefolkningar, Jamaica, Nya världen, Santo Domingo. Columbian Exchange var det biologiska utbytet av sjukdomar, mat, djur och människor runt om i världen. Detta är något som hade en enorm inverkan på människorna och städerna överallt. När resenärer gjorde sina första resor till den nya världen tog de med sig obekanta djur Age of Discovery, Central America, History of the Americas, Ursprungsbefolkningen i Americas, New World, Sydamerika.


Amerikaner har firat Columbus Day sedan dess och det har blivit en stolt markering i kalendern. Vissa har hävdat att Columbus var orsaken till förintelsen av den infödda befolkningen. Det är dock viktigt att komma ihåg att Columbus var en man av sin tid, Christopher Columbus Columbus Day. Christopher Columbus upptäckte den nya världen under en expedition till Indien. Även om han inte var den första som nådde Amerika, så var han den första som gav bevis på sin upptäckt. Under sina fyra resor till den nya världen skrev han faktiskt flera Amerika, katolska monarker, Kastiliens krona, ursprungsbefolkningar i Amerika, Nya världen.


Varje barn i grundskolan får lära sig historien om den berömda upptäcktsresanden Christopher Columbus som seglade över havet i och upptäckte Amerika. Barn får lära sig att han var en hjälte. Columbus har till och med ett U. helgdag tillägnad honom som äger rum I århundraden har Christopher Columbus firats som den modige upptäcktsresande som upptäckte den nya världen i Förr i tiden kom europeiska länder till Amerika för att bygga sitt imperium och få makt. De tävlade om att vara det mäktigaste landet och förbättra sina ekonomiska liv.


I strävan att bli det mäktigaste europeiska landet började de kolonisera Christopher Columbus världshistoria. Age of Discovery, Karibien, Centralamerika, Columbian Exchange, Europeisk kolonisering av Amerika, Indianer i USA, New World, Amerikanska ursprungsfolks befolkningshistoria, Sydamerika, Västvärlden. Växterna förknippade med Columbian Exchange förändrade drastiskt både ekonomin och kulturen i den nya och gamla världen. Europeiska resenärer återvände hem med nya världens växter, till exempel bönor, squash, grytpeppar, solrosor, jordnötter, tomater, sötpotatis, avokado och ananas. I alla fall, Amerika, Karibien, Centralamerika, Columbian Exchange, ursprungsbefolkningar i Amerika, Nya Världen, Sydamerika. Taino bodde i små byar som styrdes av hövdingar.


Christopher Columbus byggde ett fort i Santo Domingo, som blev huvudstad för det spanska styret i Karibien. Encomiendas, eller landbidrag, gavs till de spanska nybyggarna. Dessa landbidrag gav dem fullständig kontroll Amerika, Karibien, Kuba, Amerikas ursprungsbefolkningar, Amerikanska ursprungsbefolkningars befolkningshistoria. Amerika har firat Christopher Columbus som en nationell helgdag sedan Jag tycker dock att denna semester inte borde vara en helgdag på grund av Christopher Columbus historia. Jag är inte den enda som känner så eftersom flera personer i min klass argumenterade med The Columbian Exchange var den globala spridningen av djur, sjukdomar, människor, teknologi och idéer mellan Europa och Amerika.


Under utforskningstiden gav sig europeiska upptäcktsresande ut på resor över Atlanten för att hitta en kortare väg till Indien. De upptäckte dock två nya

No comments:

Post a Comment